Users & Site Ownersدر گوگل وبمستر

اضافه کردن صاحب سایت به گوگل وبمستر

صاحبان سایت کنترل کاملی بر سایت ها در ابزار وب مستر گوگل دارند.آنها می توانند کاربران دیگر را در مالکیت سایت در گوگل وبمستر اضافه و یا حذف کنند،تنظیمات را پیکر بندی کنند،همه اطلاعات را مشاهده کنند و از همه ی ابزار استفاده کنند.اگر بخواهید به فردی مالکیت محدودی دهید،آنها را به عنوان کاربر اضافه کنید.فقط صاحبان سایت می توانند کاربران و صاحبان دیگر را اضافه کنند.اگر شما سایت خود را به ابزار گوگل وبمستر اضافه و تایید مالکیت کرده اید،شما صاحب سایت هستید.

اضافه کردن صاحب سایت

  1. همانند تصویر بالا، در صفحه اصلی ابزار گوگل وبمستر بر روی گزینه ی manage کنار سایت مورد نظر خود کلیک کنیدو بعد آن وارد گزینه Add or remove users. شوید.
  2.  بر روی لینک Manage site owner  نمایش داده شده در تصویر زیر، کلیک کنید.
  3. http://webmaster.websima.com/wp-admin/post.php?post=555&action=edit&message=1#

اضافه کردن صاحب سایت به ابزار گوگل وبمستر

3.در بخش Verified owners،  در انتهای صفحه بر روی بخش Add an owner کلیک کنید

verified owners

4.  آدرس ایمیل فرد مورد نظر خود را به عنوان یکی از صاحبان سایت اضافه کنیدو سپس روی گزینه continue کلیک کنید.
وقتی که این مراحل تکمیل شد،کاربر جدید می بایست با حساب کاربری گوگل خود واردابزار گوگل وبمستر شود و گزینه ی add the site را که در صفحه اصلی گوگل وبمستر حساب کاربری او اضافه شده است را انتخاب کندو از این طریق به طور خودکار مالکیت او تصدیق می شود.
شما همچنین می توانید مالکیت یک کاربر را از حساب کاربری حذف کنید.این کار برای زمانی که یک کارمند شرکت شما را ترک کرده است مفید است.

حذف یک صاحب سایت

برای حذف یک مالک از حساب کاربری و بلاک او انجام مراحل زیر لازم است.به علاوه شما می بایست verification token از قبیل (تگ متا، فایل htmlو DNS record )را که معمولا برای تایید این حساب کاربری استفاده می شوند را حذف کنید.اگر این حساب کاربری تایید شده از گوگل آنالیتیکس برای دسترسی استفاده می کرده است باید دسترسی کاربر مورد نظر به گوگل آنالیتیکس را هم مسدود کنید.

  1. در صفحه اصلی ابزار گوگل وبمستر بر روی گزینه ی manage کنار سایت مورد نظر خود کلیک کنیدو بعد آن وارد گزینه Add or remove users. شوید.
  2.   بر روی لینک Manage site owner کلیک کنید.
  3.   در بخش Verified owners گزینه ی Unverify کنار صاحب سایتی را که می خواهید حذف کنید را کلیک کنید.

مطمئن شوید که صاحب اصلی سایت را حذف نمی کنید، اگر این اتفاق بیفتد بقیه ی صاحبان هم تایید نشده می شوند.

لینک آموزش Users & Site Owners در مرکز آموزش گوگل وبمستر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *